Press ESC to close

Keurslager Patrick Teunissen

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Met goud bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van Keurslager Patrick Teunissen onderscheiden met het predicaat “MET GOUD BEKROOND”.
Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne- en smaakeisen, en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

TIPS van Patrick

Aandacht voor entrecotes: entrecotes hebben een klein vetrandje, en dat zorgt voor extra smaak . Het vlees is heerlijk, maar de smaak wordt snel minder doordat het vlees te lang wordt gebakken en/of omdat er te dunne plakken zijn gesneden, waardoor het vlees eerder droog wordt. Daarom het advies: koop liever 2 dikke entrecotes dan 4 dunne en bak ze vooral niet te lang.
Aandacht voor entrecotes

Altijd een lekkere stoofschotel: proef stoofschotels altijd tussendoor. Te zout? Stoof een paar rauwe aardappels mee. Te dik? Verdun het met een beetje bouillon.

Altijd een lekkere stoofschotel

Bereidingstijd varkensrollade: de bereidingstijd moet u afstemmen op de grootte en het vetgehalte van het vlees. U moet ook weten van welk deel van het varken het is gesneden. Het malsere vlees van de bil vereist een kortere bereidingstijd dan het vlees van de schouders. Het beste advies over de juiste bereidingstijd vindt u natuurlijk bij uw Keurslager.

Bereidingstijd varkensrollade

Grillen of roosteren: Het bereiden van vlees door een sterk stralende warmte van ongeveer 300ºC, zonder gebruik van extra vet noemen we roosteren of grillen. Bij de barbecue en de grillplaat komt de warmte van onderaf, bij het roosteren onder de grill komt de warmte van boven.

Grillen of roosteren?

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contactgegevens

Wilhelminastraat 30
6942BM Didam
0316225582

www.teunissen.keurslager.nl